zona turística

tipus d'allotjament

disponibilitat

Hotel Lago Playa, Es Pujols, Formentera 


Hotel Lago Playa, Es Pujols, Formentera

Descobreix Formentera a l'octubre: Gaudeix de la Campanya:

Si vas a reservar una habitació amb persones allotjades a Octubre 2015 a través d'aquest lloc, li vaig a donar els serveis de valor afegit següents:

Un sopar de buffet una nit en 2x1 + copa de benvinguda + Regal Laptopfaces.

Oferta en els bitllets de ferri, vehicles de lloguer i activitats de turisme actiu.

EL COMPLEXE LAGO PLAYA està situat a 1 km de "Es Pujols", el centre turístic més important de Formentera. Rodeat de dunes i pins i només a 100 metres de la Platja de "Sa Roqueta" i a uns minuts en moto de les platges de "Ses Illetes", està en un lloc privilegiat per descansar i gaudir del sol, del mar i de la natura.

El complexe Lago Playa inclou: el Hotel Lago Playa I, el Hostal Lago Playa II i els Bungalows Lago Playa. Els Apartaments de 1 dormitori exterior amb cuina es troba a 200 metres de l'estructura central.

Totes aquests establiments tenen els seus serveis centrats a l'hotel Lago Playa I: recepció, menjador-buffet (esmorçar i sopar), un bar-cafeteria amb servei d'internet, Wi-Fi a la sala de recepció, sala de televisió, piscina amb solarium (equipada amb sombrilles i tumbones), jardí, parc infantil, aparcament, lloguer de vehícles, etc... Tots els serveis necessaris per fer unes bones vacances a Formentera.

* L'HOTEL LAGO PLAYA I és un edifici modern amb totes les habitaciones recentment renovades. Totes les habitacions tenen balcó, telèfon, TV via satèl.lit, ventilador i aire condicionat/calefacció, caixa forta (en lloguer) i bany (amb banyera). Algunes habitacions tenen vistes al mar i altres a la laguna.

* Els BUNGALOWS LAGO PLAYA estan al costat de l'Hotel. Tots són de planta baixa, habitacions amb terrassa moblada, cuina, nevera, ventilador de sostre i aire acondicionat, TV via satèl.lit, bany (amb banyera), telèfon i caixa forta (de lloguer). Per la seva ubicació i forma, aquesta estructura és la més silenciosa del complexe. La neteja és diaria com a l'Hotel i l'Hostal.

* Els Apartaments de 1 dormitori, Lago Playa estan en un annex planta baixa a 200 m de l'estructura central, en un entorn rural, a tan sols 100 metres de la platja. Disposen de terrassa amb el seu mobiliari, nevera, microones, amb cuina, televisió via satèl.lit de plasma, PC amb connexió a internet, ventilador i aire condicionat / calefacció, telèfon, caixa forta de lloguer i bany amb dutxa. El servei de neteja es realitza cada dia, igual que en les habitacions de l'hotel i de l'Hostal i bungalows.

Per reserves: www.zulmarhotels.com

(El complexe està obert de Maig a Octobre).


Tipus: Hotel
Adreça: Playa de Sa Roqueta, Es Pujols, 07860 Formentera (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Es Pujols
Telèfon:+34 971 328 552
Fax:+34 971 197 484
Web oficial: www.zulmarhotels.com

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera de Formentera

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel