zona turística

tipus d'allotjament

disponibilitat

Hotel Club Sunway Punta Prima, Es Pujols, Formentera 


Hotel Club Sunway Punta Prima, Es Pujols, Formentera

L'Hotel Club Sunway Punta Prima està situat a un dels paratges més tranquils i encantadors de l'illa de Formentera (Illes Balears), sobre la mar, i a només 900 m. a peu (per un sender al costat dels penya-segats) del centre turístic per excel·lència de Formentera, Es Pujols, a on també es pot accedir amb motocicleta o cotxe (2.5 quilòmetres). Per la seva ubicació, per les seves instal·lacions i per la preciosa vista panoràmica que ofereix de la cala d'Es Pujols i de l'illa d'Eivissa, l'Hotel Club Sunway Punta Prima és el lloc perfecte per passar una estada a Formentera.

L'Hotel Club Sunway Punta Prima està compost per un edifici principal (en què hi ha el bar, la sala d'estar, etc.) i per 24 edificacions de baixa alçada (planta baixa i primer pis) en què es distribueixen totes les habitacions i apartaments, envoltades per prop de 150.000 m² de bonic jardí natural, únic a l'illa, i accessibles mitjançant camins de vianants, en la seva major part asfaltats.

El complex consta de piscina d'aigua de mar (situada al centre del mateix), piscina de nens integrada en l'anterior, terrassa de sol amb hamaques i para-sols, restaurant climatitzat amb zona de no fumadors i terrassa exterior, bar / cafeteria, solàrium amb sorra de platja i hamaques, pista de voleibol, sala de televisió per satèl·lit, sala de jocs, recepció 24 hores, lloguer de bicicletes, motocicletes i cotxes, aparcament exterior, etc. Des del mateix hotel es pot accedir a la mar, a través d'una plataforma, per tal de poder gaudir del primer o últim bany del dia. Així mateix, les platges més properes es troben a tan sols 900 metres a peu. A més, llogant una bicicleta, una motocicleta o un cotxe en el mateix complex, s'accedeix en uns 10 minuts a les semi-verges platges d'Illetes, probablement les més famoses de Formentera, o a les igualment espectaculars platges de Migjorn.

Totes les habitacions i apartaments tenen aire condicionat, televisió per satèl·lit, telèfon i connexió WiFi gratuïta a Internet, permetent als nostres clients relaxar-se i gaudir de les seves vacances durant la seva estada a Formentera. Així mateix, totes les habitacions i apartaments de l'hotel disposen de balcó o terrassa, amb vistes als jardins de l'hotel i, en la major part de casos, de vista al mar.


Tipus: Hotel
Adreça: Venda de Sa Punta s/n, 07871 Formentera (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Es Pujols
Telèfon:+34 938 113 410
Fax:+34 938 941 464

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera de Formentera

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel