zona turística

tipus d'allotjament

disponibilitat

Hostal Aigua Clara, Platja Des Migjorn, Formentera 


Hostal Aigua Clara, Platja Des Migjorn, Formentera

El nostre hostal és un espai agradable situat a pocs metres de la vora de la mar. Estem a Migjorn, a la zona rural d'Es Ca Marí. És une de les platges més tranquil·les de Formentera, amb embarcadors de vells bots de pesca, sabines i aigües transparents.

Des de totes les habitacions de l'hotel es veu la mar, segons la seva ubicació a unes més que a altres: Migjorn (situada a 1a línea de mar, amb terrassa amb les milors vistes al mar és la doble més gran o triple) Solpost (doble amb terrassa a 1a línea amb vistes frontals al mar on gaudirà d'espectaculars postes de sol), Cap de Barbaria (doble amb terrasseta-balcó a planta pis amb fabuloses vistes al mar i a la posta de sol), Ses Savines (doble o triple, amb terrassa amb menys vistes al mar per estar ubicada al jardí, entre savines) i Sa Caleta (el raconet perfecte per a les persones que viatgen soles, amb terrassa amb vistes al mar). Són espais senzills i amples on no sobra ni falta res. Estan agrupades en diferents blocs de bungalows situats en primera línea de la costa.

La cafeteria, on es serveix l'esmorzar i el sopar té una àmplia terrassa que s'obre a les aigües del sud de Formentera amb es Cap de Barbaria al fons. A la tarda, s'hi pot disfrutar la càlida posta de sol dels estius mediterranis.

Hem reformat les instal·lacions per fer que la seva estància sigui més còmoda, però l'hostal conserva la gestió familiar iniciada el 1970 per en Xumeu Mayans, en Xumeu des Ca Mari.

És un destí ideal per totes aquelles persones que busquen el sol i la platja, la tranquilitat i una estància agradable davant la mar.


Tipus: Hostal
Adreça: Ca Marí, Migjorn, 07860 Formentera (Ibiza, Espanya)
Zona turística: Platja des Migjorn
Telèfon:+34 622 306 198
Fax:+34 971 199 800

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera de Formentera

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel